12 photos
Building work has now stepped up a gear after a halt was called whilst planning permissions were obtained.
In June this year, the Beckhams applied to West Oxfordshire District Council for permission to make more changes to their original scheme, including changing the roof tiles and windows.
The application stated: 'It is proposed that the blue slates on the roofs of the newly built linking pavilions be replaced with stone slates to match those on the listed barn and the east and west ranges. 'It is also proposed that two metal flues be added to the west range to serve a new fireplace and kitchen extract and that the approved windows and glazed doors be replaced by metal 'Critall' style windows and solid timber plank doors, considered to be sympathetic to the character of the former utilitarian agricultural buildings.'
Builders now suggest that the family could be in by Christmas

Categories & Keywords
Category:Architecture and Structures
Subcategory:Buildings
Subcategory Detail:
Keywords:2017, CELEBRITY, CELEBRITY HOMES, Chipping Norton, Cotswolds, David and Victoria Beckham, Great Tew, HOMES/HOUSES, OXFORDSHIRE, Old Oak House, PEOPLE, PLACES, Personality, SPORTS PERSONALITY

exterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversionexterior building views of Beckham's triple barn conversion